MOHELNICKÝ DOSTAVNÍK 31.08-01.09 2018

Ukázalo se, že Mohelnický dostavník je akce, na kterou budou všichni zúčastnění dlouho vzpomínat.
My prvořadě z toho důvodu, že jsme si zahráli soutěžně na hlavní scéně, přičemž vyhráli cenu ČR Olomouc a živé vystoupení 14.11.2018 tamtéž, z čehož máme velikou radost! 
Dostali jsme zarámovanou LP desku, je třeba si jí někdy pustit, třeba jsou na ní zaznamenané hodnotné státnické projevy… 😂 Na fotce v galerii pózujeme spolu s Falešnou kartou, která získala ocenění za souznění s přírodou.
Pak jsme si střihnuli vystoupení též na Duhové scéně, což je lesní palouček, kam naše písničky ovoněné kouřem z táboráků náramně zapadly.
A finále bylo velkolepé…
Aplikace na chytrém telefonu naznačovala, že bude pršet.
Myslím, že po zkušenostech z předchozích roků tomu už nikdo valně nevěřil.
Kdepak déšť, to je zase jen planá výhrůžka…
Ale ono pršelo.
A kdyby „jen pršelo“, doslova se roztrhla oblaka a z oblohy padaly cisterny vody, která smetla nejen plánovaný oheň a jamm, ale též zbylá vystoupení na hlavní scéně!
Když přešlo to nejhorší a ukázalo se, že konec světa se ještě nekoná, pořadatelé usoudili, že by program mohl pokračovat v akustickém režimu na pódiu hlavní scény, kam krom muzikantů přizvali též nejvytrvalejší nepromokavé diváky, kterých bylo stále ještě cca 200-300? Nádhernou atmosféru pospolitosti a jedinečnost chvíle měli možnost si vychutnat Spirituál kvintet, Epydemye  a na závěr též jamující smečka sestávající z Falešné karty, Stráníka, Epydemye, za Terrakotu se přidali Karolína a taky moje maličkost.  Z pódia nás vyhnali v půl druhé ráno a dál už si pro jistotu na nic nevzpomínám… 

Znovu se potvrdilo, že zážitky nemusí být ryze příjemné, hlavně musí být intenzivní! 

S přáním co nejintenzivnějšího života, Fox 😉

Záložka pro permanentní odkaz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *